Welkom in de Wandelclub van Harry !

geoptimaliseerd voor Chrome

Bij Harry staan de drie G's centraal, Gezellig, Genieten en Gezond!
Helaas is het wel wat stoffig in dit clubhuis en ook zit er hier en daar een spinnetje, want Harry is nou eenmaal heel vaak weg, aan de wandel ergens in Nederland, meestal in de regio Drechtsteden, West Brabant en Alblasserwaard, maar soms ook elders in ons land.
Op deze website kun je de wandelingen terugvinden, je bent als bezoeker van deze site daarbij van harte uitgenodigd om eens mee te wandelen!

De wandelingen van Harry's Wandelclub hebben altijd een relaxed en rustig tempo, waarbij de focus ligt op natuurbeleving en gezelligheid, zodat er tijd is voor een foto onderweg, het genieten van omgeving en natuur en ook wordt er meestal een horeca stop ingelast voor een hapje of drankje en een picknickmoment.
De gemiddelde afstand ligt zo tussen de 15 en 20 KM en de doelgroep bestaat uit mannen en vrouwen in de leeftijd 35 jaar of ouder.
In de periode van de Zomertijd zijn er ook Avondwandelingen die wat korter zijn, tussen 5 en 10km.

We wandelen maximaal met tien tot veertien wandelaars, zodat de groep overzichtelijk blijft en er ook plaats voor ons is op terras of andere horeca.
Het meewandelen met de CLUB wandelingen is verder gratis voor leden van onze club-website, als is een kleine donatie in de vorm van een kop koffie of biertje na afloop zeer welkom!
Uiteraard zijn consumpties, bus of treinvervoer etc. voor eigen rekening.

Behalve de wandelingen van Harry's Wandelclub kun je hier ook de agenda inzien van enkele mooie lokale natuurorganisaties.
Natuurorganisatie IVN Dordrecht organiseert vrijwel wekelijks leerzame excursies in de regio Dordrecht.
Vrijwel altijd kun je gratis mee!
Eveneens verschijnen de wandelingen en excursies van vereniging Hoekschewaards Landschap en de Natuur en Vogelwacht van de Alblasserwaard op de agenda.

Interesse om met ons mee te wandelen?
Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief en ontvang info in je mail over de komende wandelingen.
Je kan een keertje vrijblijvend als Gast meelopen
Als je besluit ook lid te worden, kost dat slechts 5 euro per jaar en ontvang je een inlogcode (Loopsleutel) waarmee je kan aanmelden voor de wandeling!

Wandeling op verzoek

Als ervaren Wandelgids kan Harry ook op verzoek een wandeling voor wandelgroepen gidsen in de regio Zuid-Holland-Zuid (Biesbosch) Alblasserwaard en West Brabant.
Hiervoor vraag ik wel een bescheiden onkostenvergoeding per wandelaar.
Vraag vrijblijvend informatie aan, de beschikbare wandelroutes zijn te vinden onder de link "Alle Wandelingen".

Je kan ook even mailen naar onderstaande e-mail link en je ontvangt daarna binnen een of twee dagen bericht terug.
Zie ook de Wandel-Agenda

Meekletsen en reacties plaatsen op het Forum

Je kunt alles wat je kwijt wilt, reacties op de wandelingen, discussieren over de wandelingen, wandelideeŽn, wandelcontacten en meer posten op Harry's Wandelforum!

 CONTACT / E-MAIL

Inloggen

WandelClub

WandelAgenda

WandelFoto's

WandelContact

WandelForum

WandelLinks

Alle Wandelingen